degerogard

Direktlänk till inlägg 30 december 2015

Julen 2015

Av Alexandra Lindström - 30 december 2015 08:24

I flera år har jag velat åka till Lisebergs julmarknad och i år blev det äntligen av! Vi var där runt 13 och åkte hemåt strax innan 18. Alldeles lagom för att hinna kika på marknaden (och avklara en rejäl spelduell mellan männen i sällskapet) när det fortfarande var ljust och sedan kunna njuta av isshowen med en kopp varm glögg och alla lampor i skymningen. Vilket otroligt jobb de hade lagt ner för att få parken vintrig och full av julstämning. Vi var alla SÅ nöjda och det kan mycket väl hända att det blir en favorit i repris nästa år. Kanske vi har startat en ny tradition!

     


Vi har inte någon vanlig gran hemma i år, då min marodör till kattunge garanterat hade gått hårt åt en sådan, så jag bjuder på en bild på denna enorma Disneygran som trots två ljusslingor känns lite mörk... Vad gillar ni den improviserade toppdekorationen? ;)

   

Vi har kört med plastgran i flera år hemma, men det är något visst med en riktig gran. Förutsatt att man slipper städa efter den!

Julafton då:
 

Dagen inleddes såklart som vanligt i stallet med hästarna. Därefter brunch och alla öppnade sitt första paket så som vår tradition kräver.

 
Obligatoriska systerbilden
 
Och så efter Kalle och julmiddag vart det paketöppning.
   
Mamma fick en länge efterlängtad ny kamera då hennes digitalkamera börjat ge upp. Hon kräver en del av sina kameror så mycket bilder som hon tar! Denna gång gav vi henne en kompakt systemkamera, så hoppas vi att den är med i gemet lite längre än den senaste. 
 
Det största paketet var till pappa,
 
Lisa sitter numera ihop med sin platta... :P
    
...och Tellus blev glad för sin råtta.  

Vovvarna var nöjda och trötta

 

och kattungarna roade sig med tågbanan som stod kvar uppe efter besök av en liten fröken.

 


Twoface, eller Tuffs som hon oftast kallas, har funnit sig till rätta i flocken.

     

Och Tellus... är Tellus. Vårt högt älskade yrväder. Nya favoritleken är att välta ner blomkrukor och leka runt i jorden tills någon arg tvåbenting städar upp... Men, man kan inte vara arg särskilt länge på den här charmören.
   
Översociala ligan <3
 

God fortsättning go' vänner och gott nytt år!

 


/Alexandra

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexandra Lindström - 25 maj 2017 07:30

    /Alexandra

Av Alexandra Lindström - 19 maj 2017 08:15

             Den 25 är det Aris tur   /Alexandra   ...

Av Alexandra Lindström - 16 april 2017 07:58

Åh, vad tiden går! Vädret har äntligen börjat stabilisera sig på plussidan, men det betyder också att mosquiton har fått börja jobba på högtryck och att vi ser fram emot promenader på betet flera gånger om dagen i jakt på de flughuvor Valdi roat sig ...

Av Alexandra Lindström - 7 februari 2017 12:29


Bröderna V växer och frodas. Det är så roligt att följa deras utveckling, och se hur de växer in i sina egna personligheter och roller i flocken. Den 17/2 blir en stor dag i grabbarnas liv. Då blir det transportfärd för första gången, och det till hä...

Av Alexandra Lindström - 27 september 2016 16:38

Poff sa det, så var den över. Bara så där. Högsommaren kom utan förvarning i maj, och hösten med samma korta varsel första september. Mina squaschplantor tog frosten redan i aug, men de kämpar sig till ett andra liv nu när Brittsommaren hälsat på. Gu...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards