degerogard

Senaste inläggen

Av Alexandra Lindström - 21 april 2015 20:14

Det är så himla mycket som ska ske samtidigt nu, mycket som måste klaffa och vi sliter som djur allihop här hemma för att det ska gå ihop. Det är otäckt hur en endaste liten pusselbit kan ställa till det så jäkligt för att man ska kunna få ihop pusslet i sin helhet. Det största just nu är att Lisa börjar sin säsong på Kolmården om 10 dagar, men har inget boende. Helgen som varit golvade hela familjen, man vet verkligen aldrig vad livet kommer slänga en i ansiktet. Ta vara på varandra! Detta gjorde i alla fall att hon blev tvungen att missa deras introduktionshelg, vilket i sin tur ledde till extra krabb (bekymmer). Jag skulle vilja beskriva det som så att vi allihop känner oss som ett gäng kastade tärningar...
Men så säger de ju som så att när en dörr stängs, öppnas en annan. Fingers crossed!

På fredag fyller jag 25år. Jippi så deprimerande. Det hade jag helt glömt bort i allt ståhej tills mamma påminnde mig igår. Att leva i ovisshet är ganska skönt ändå. Hur jag ska fira? Inte en aning. Troligen avnjuts en god middag med familjen efter en dag i stallet (där jag kan andas och slappna av en stund) och efter det låser jag nog in mig hos mig och unnar mig något gott medans tankarna sätts på paus med en bra film. Eller också snurrar tankarna loss. Let's hope not. Tillråga på allt så stod det age prevention på prudukterna jag "fick" med mig hem från en hudkonsultation på Kicks (kan varmt rekommenderas!) för ett tag sedan... Kul..! :P
 

Hur eller hur så firade Sundis mig innan han åkte upp till sig efter semestern i London. Som tack fick han hjälpa mig att borsta hästar och byta och tvätta däck... Jo, jo.. ;)

Silverpaketen är 25 stycken, jajjemän.. (Själv fick han 30 strumpor när han fyllde jämt i början av april!;))

   
Räddar en spindel som var lite farligt ute... ;)
 

Hästarna har blivit en fristad. Här hade Stella vakten medans resten av flocken vilade. 
 
Gerpla är en stolt häst, mycket Kolkuósi blod, och upplevs en smula reserverad. Vi har fått ett fint band, hon och jag, och det är en fröjd att förädla henne. 
Promenad
 
Morgonstund har guld i mun
 
   
Dis är en pärla, och älskar sina stunder i stallet.
 
Viddi har den sötaste mustaschen jag någonsin skådat   
 
Och han är så barnkär! Spännande med småfolk :)
 

Alla hjärtans dag spenderades på följande vis. Testa en annan smak på födelsedagen kanske..? ;)
 

Månen är ny idag... Jag hoppas att jag snart kan skriva om glädjande nyheter och att vi alla kan få komma till ro.
SOM jag önskar att allt går i hamn!

/Alexandra

ANNONS
Av Alexandra Lindström - 15 april 2015 14:08

Årets semester. Firandet av min och Sundis födelsedagar. Firat våra 55 levnadsår som de turistigaste turister i allas vårt älskade London. Kvalitétstid bara jag, Lisa och Sundis. 5 dagar, bara vi i stora vida världen. Alla utflykter och upptäcksfärder till fots. YOLO ;)

Prepare for a bildbomb utan like. Here we go!

Dag 1. Ditresa, Hyde Park och ena halvan av National History Museum.
     
 

 
   
 
     
 
  


   

 
 
 
 
 
 

Dag 2. Vaktombyte på Buckingham Palace, Big Ben, London Eye, Themsen, Shakespeare's Globe Theatre, Tower of London, Tower Bridge, St Paul's Cathedral, The Shard, Trafalgar Square, Piccadilly Cirkus, och en massa mer.

                      
 
   
               
 
 
 
   
   
 
 
   
 
 
     
 
 
 


Dag 3. Skicka vykort, Madame Tussauds, Oxford Street.
 
 
 
   
       
 
 Dag 4. Allmän sightseeing och andra halvan av National History Museum. Dagen avslutades med ännu ett (blev ett gäng..) besök till vår favoritrestaurang, en Italiensk liten pärla med service utan dess like. Och maten sen, maten! Jag drömmer fortfarande om deras pasta med såsen 'four cheeses'. LJUVLIG!
         
 
 
     
 
 


Dag 5 var vår hemresedag. Sovmorgon, lång frukost, packning, ett sista souvenir- och presentshoppande och så resan till flygplatsen där vi åt och spelade kort tills det var dags att bege sig till gaten och flyga hem. Landade ca 21.30, åt på Burger king och stannade sedan en sväng i Norrköping innan vi styrde kosan hemåt. 04.30 parkerade jag utanför huset.

Tack till er som ställde upp för att denna resa ändå skulle kunna bli av, trots några sista minuten förändringar som vi tre inte rådde över.

Jag tänker aldrig mer flyga från Skavsta och aldrig mer flyga till Stansted. Tacka vet jag Kastrup och Heathrow. 
Jag tänker heller aldrig mer låta andra styra över min resa, och jag kommer fortsätta vara skeptisk mot folk. Litade jag inte på folk förr så litar jag ännu mindre på folk nu. Ibland undrar man över hur folk kan leva med sig själva. Ibland undrar man vad som hände. Ibland undrar man hur dom rättfärdigar sig själva. Ibland undrar man hur de så medvetet och utstuderat kan sjunka så lågt för att skada någon så djupt bara för att de har möjligheten. Ibland undrar man hur någon som påstått sig älska kan glömma att den han älskat är en människa, med kött och blod, känslor och minnen, precis som han själv. Ibland undrar man om man borde skriva vad man tänker, men det borde man inte allt som oftast. Ibland undrar man varför man låter andra men inte sig själv. Det finns folk och det finns fä helt enkelt.  Det finns bara en du kan lita på och det är dig själv. Ensam är inte alltid stark, men systrar har alltid varandra. Korrektur, Lisa och jag har alltid varandra. Det finns inget jag inte skulle göra för hennes skull. Sårar man henne, sårar man mig. Och DET är inget man vill göra.

Snip, snap, slut.

/Alexandra

ANNONS
Av Alexandra Lindström - 23 mars 2015 17:44

Vilken härlig vår vi har haft hittills! Fullt ös medvetslös har varit mottot och vi har njutit i fulla drag av att ha fått ha Lisa hemma så mycket. Hon har alltid något på gång och hennes energi smittar av sig på oss andra. Sen är det himla härligt att ha någon hemma som hänger med på uteritter, hjälper till här och där i stallet och kan rida pållarna när jag vill se dom under någon annan. :P Mamma hänger glatt med på lugna uteritter hon också på hennes bra dagar, om någon av oss andra gör i ordning en häst åt henne och tar hand om den efteråt. Vi har haft en del riktigt mysiga turer i snölandskapet, men det finns inget bättre än när våren anländer och det torkar upp i markerna!

Nåja. Pappa fick ju en tur till Linköpings Flygvapenmuseum i julkapp och en timmes flygning i simulatorn. Den 15/2 bar det av och farsgubben vart som ett barn på julafton på nytt! :)


     
Jag, pappa, Lisa och Johan
 
     


Väl värt ett besök! Simulatorn var en häftig upplevelse och pappa var mer än nöjd. Kul! :)

Det har inte blivit jättemycket bilder på hästarna, min mobil klagar på brist på utrymme och jag har inte tagit mig i kragen att ta hand om problemet... ;) Men lite har det blivit.
Vi hade ganska mycket snö, som låg kvar ganska länge. Visst är det vackert på sitt eget vis?
 
Som sagt, kul med sällskap i stallet! Tycker både jag och hästarna.
 
En av alla turer
 

Lisa       Fjarki
   
Trick! :)
 
Dis har nästlat sig in hos mig, hon har annars alltid varit "mammas" häst...
 
Jag må vara partisk, men tycker hon är så vacker! Här i väntan på kvällsmat i sin box.
 
Mamma har provridit Viddi, och då kan man ju ge sig katten på att batteriet skulle tycka att det vart för kallt! :( En bild vart det i alla fall, i trav :)
 
Att tömköras är nya favoriten för hans del, kanske skulle köra in honom? Synd att vi sålt både sulkyn, vagnen och släden...
 
Gerpla är en liten stjärna!
 
     

I övrigt så är det inomhusprojekt som har tagit upp vår tid, för ovanlighetens skull!
Jag, med assistans av pappa, har gjort fint under trappan...
Före (bortsett från att trappan redan är målad här, vilket den inte var från allra första början)
 
Halvvägs
 
Slutspurten
 
Vi vart väldigt nöjda med resultatet och nu ska det upp bröstningspanel runt resten av hallen också, och sedan vidare upp i trapphuset är tanken :)

Lisa har med viss assistans renoverat köksmöblemanget...
 
Före (Bild från april 2014)
 
Efter :D
 
Visst blev det bara super?! "Nya" skänken i hörnet gjorde mycket bara den :)

Vårt nuvarande projekt som följt de andra lite parallellt är då själva trappan...
Före (plus spackel)
   
Och just nu, ska vi säga halvvägs? ;) 
 
Trappor, kan jag meddela, tar tid och är förbaskat jobbiga. Men kommer bli fint när det äntligen är klart! :) Lite rolig kuriosa är att det som hos oss fungerar som hund- och barngrind vid trappan en gång i tiden varit mammas farmors elementskydd. Sånt tycker jag är lite kul, märklig som jag är. 

Nästa projekt är att få fart på trädgården för i år. Gräset är klippt för första gången. Under staketen, i vägrenarna och runt stenpartier är det röjt. Tomater, paprikor och diverse andra grönsaker gror och spirar. Det kommer bli ett bra år, om bara vädret håller sig på vår sida.

Annars rullar det mesta på som vanligt, även om det är vääääldigt mycket som händer samtidigt just nu. Så planera, planera och planera lite till. Mycket ändra, anpassa och strukturera upp för att få ihop allt. Mestadels är det bra saker, några helt fantastiska saker om det går vägen, så ni kan väl hålla en tumme eller två! :)

Ett annat vanvettes hittepå jag har på gång är att lära mig spela fiol helt på egen hand. Vi får väl se hur DET går. Fiolen spelade morfar på som liten, så jag har således fått den av mormor och morfar, stort tack! Häromdagen smet vi in på lämplig affär för att införskaffa diverse fördnödenheter till den, för att den ska må och ha det bra. Spännande tycker jag att lära mig på egen hand! Galenskap tyckte han i affären... ;) Han vart dock väldigt nyfiken på den med tanke på dess ålder, och erbjöd sig att hjälpa till att stämma den för att få klämma och känna lite. :)

Imorgon ska ena bilden besiktigas, sedan vankas en hel eftermiddag i stallet.

/Alexandra

Av Alexandra Lindström - 12 januari 2015 11:45

Sent om sider kommer här en bildbomb sedan sist.

Julen gick av stapeln precis som vanligt på gården. Lisa var (och är fortfarande) hemma och i år firade även Johan jul med oss. Mys!
Julafton börjar som alla andra dagar, ute hos hästarna. Fast med lite mer mys nu när vi var så många fler än bara mamma och jag. Då hinner man smita undan en stund utan att det sinkar tempot... ;)
Sedan rullar dagen vidare med lyxfrukost i form av det mesta kallskurna från julbordet, långpromenad i det för året vackra, kalla men snöfria vädret, LCHF-godisbord (Lisa har blivit en hejjare på det här med godis a lá LCHF!), Kalle på TV, alla samlas i köket och hjälps åt med att laga maten innan vi sitter ner och njuter av julbordet, och så sist men inte minst - julklappsöppningen! Vi har ju dock som tradition att öppna ett paket var vid varje måltid så vid det laget hade alla redan öppnat tre paket var, men på någe vis hade alla lika många paket att öppna, förutom jag som hade ett mer än de andra... :D ;)
En mysig dag i lugn och ro, ta dagen som den kommer och bara njuta av att få umgås med de närmsta.

Jag med Maxx i knät och Viddi, med resten av flocken runt omkring.

 
Mio

Julgranen och pakethögen, som stått uppe ett par dagar före jul som synes på datumstämplen
 
Godisbordet
 
Alla drar sitt strå till stacken
 
Mödan värt! Julbordet 2014
 
Så var det så dags för presentöppning, och alla vart nöjda och glada :)
 
Ukulelen Lisa fick vart högst uppskattad och hon fattade snabbt galoppen. Johan hittade strax en kartong att trumma på och så var underhållningen igång, alltid roligt när detta musikaliska par hittar inspiration :D
 
Lilla jag :)
 
Pappa vart nog gladast av alla, han ska få åka upp till Linköping och gå på flygvapenmuseet med hela familjen och så få flyga i JAS 39 GRIPEN simulatorn. "Det innebär att du kan ”flyga” överallt i Sverige och kan titta ner på hus, kyrkor, kraftledningar och träd som förstärker intrycket av ett verkligt landskap" står det bland annat i texten, vilket får far att uttrycka "Då ska jag flyga över gården!" Lycklig far! :D
 
Och lilla mor vart också överraskad!
 
Vart nog allra gladast för koftan hon fick av Lisa :)
 


Före jul hade vi Liv med familj på besök, fika och paketöppning för tösen. Vi fick en glittrig blomma och familjen på besök fick en Vildmarksglöggflaska (alkoholfri så hela familjen skulle kunna smaka). Liv fick även Bamseböcker, ett förkläde och ett pussel. Glad unge och värme i hjärtat :)
Lisa hade bakat en LCHF-kärleksmums som hon dekorerade med jordgubbstomtar
 
Familjen hade med sig sin valp Torsten, och Lisa som är lite svag för små golvmoppar lekte gärna med ulltussen.
 
Maxx funderade på om det var en råtta vi släppt in i huset eller inte...
 

Några dagar efter jul besökte vi mormor och morfar hela gänget, och hade med oss en matig cheesecake kan man nog säga med varmrökt lax i. Mycket gott tyckte allihopa, och så kom sockerchocken fram till efterrätt.
     

Nyårsafton blev inte riktigt som planerad. Johan hade åkt hem för jobb. Jag skulle ha åkt upp till Sundsvall för att fira in det nya året, men så bestämde sig min förkylning för att blomma ut samtidigt som visdomständerna spökade... Så det blev ett lugnt infirande av det nya året hemma på gården med spel, långfilm och Pappas smörgåsar :)
 

   

Första dagarna på det nya året tog vi i lugn och ro. Johan kom ner igen när han gjort vad jobba han skulle, och en eftermiddag åkte vi till Vetlanda för bowling och pizza. Mysigt! :)
 
Vårt älskade skatpar
 
Lisa har skrapat ihop ett par timmar på hästryggen också, ridit Viddi för första gången dessutom :)
Lisa och Dis <3
 
 
Glassmaskinen som mamma och pappa fick av mig och Lisa invigdes, mycket godare än köpeglass! 
 

     
   
Och så kom snön!
 
Den ligger kvar, och gården är sig lik efter stormen Egon... Lite glad att jag slapp den faktiskt :P För jag smet iväg till Sundsvall innan Egon anlände.
 

Tågresan uppåt började krabba redan i Växjö, en olycka längre söder ut hade försenat det anslutande tåget till Stockholm som jag (och många med mig) skulle byta till i Alvesta. Så började nedräkningen till anslutningen i Stockholm vidare till Sundsvall... Först kl 15 kom vi iväg från Alvesta, istället för vid 13.34 I Linköping fick en dörr för sig att den inte ville stänga sig, så då vart vi stående där en stund... 1 timme och 40 min sena anlände vi till Stockholm och fick springa som idioter för att hinna fram till tåget mot Sundsvall. Vi hade fått information om att tåget skulle vänta på oss. När vi anländer till Centralen får vi höra att föraren av tåget mot Sundsvall fått klartecken på att köra och lämna kvar oss. Ni skulle sett skaran upprörda människor som störtade fram... Tyckte ännu mer synd om de som skulle vidare ännu längre norrut, de fick höra att de skulle missa sitt tåg, och således skulle åka med oss till SUndsvall och där få byta sig vidare. När våra dörrar öppnas gapas det ut att deras tåg står kvar pga nåt problem så de skulle nu rusa igenom Centralen åt andra hållet... Tror ni alla hörde den informationen. Nej just det... Hoppas det löste sig för de som stod vid Sundsvallståget.
När jag blir stressad slår jag över till engelska och sprang således och gaspade "Excuse us! EXCUUUUUUSE US!" Jorå.

Fram kom jag i alla fall efter mycket om och men, och Stefan/Sundsvall mötte upp vid stationen. Fasar redan för hemresan, men hoppas den flyter på bättre. Här uppe har vi mest latat oss. Egon kändes av här också litegrann, och bara idag förväntas 25cm snö... I sånt väder FÅR man lata sig...

Bio, Taken 3. Mycket bra!! Kikar ni på instagram så vet ni att jag fick biobiljetter hemskickade häromdagen, så tack Eon säger vi! ;)
 
Filmmaraton, man måste sett Harry Potter!!!! Här med Tacomys.
 
Idag sitter jag ensam då Sundsvall jobbar. Funderar på att låta mamma klippa av mig håret när jag kommer hem. Kommer jag ångra mig tro?
 

/Alexandra

Av Alexandra Lindström - 25 november 2014 18:50

Vilket väder vi vaknade till idag! Lycka!
Det är knappt att man vet vad man ska göra med sig själv när solen skiner... :P

Vi inledde dagen med en mysig uteritt alla tre, något som blir så alltför sällan med Lisa så långt iväg till vardags. Imorgon åker hon hem till Norrköping igen, men får som sagt hem henne igen till jul och då stannar hon lääänge! :D
Efter frukost idag tog Lisa tillfället med värmande sol i akt och målade lite ute. Mamma och jag har donat med staket utöver hästarna, så nu kan snön komma när helst den behagar. Om det nu tänker bli nån vinter i år...

Vi hade en eftermiddag med sol i helgen också, och då passade pappa på att lära sin äldsta tös (mig alltså) hur man byter däck... :D Bra kvinna reder sig själv som de säger ;)

För er som är här inne och vänder dagligen kan jag berätta att jag häromdagen, sisådär ett decennium efter alla andra, skaffade instagram. Där kommer det trilla ut bilder oftare än vad det kommer ut inlägg här. Ni hittar en länk längst upp till höger under loggan som kommer ligga kvar, annars kan ni klicka här.

Inte ens en månad kvar till jul!

/Alexandra

Av Alexandra Lindström - 20 november 2014 16:45

Efter jobbhelg i parken inleddes så en efterlängtad storstadsledighet hos syster och Johan. Sistnämde ser man inte så mycket av dock då han jobbar stup i kvarten, överallt och ingenstans och näst intill dygnet runt. Älskade, saknade systeryster och jag hade mycket att ta igen och inte minst en lista julklappar att checka av, men unnade oss en och annan hemmakväll också i mysiga lägenheten (som dock förhoppningsvis blir ett minne blott till försommaren!).

 
Då jag inte hade bil kvar i Norrköping denna gång fick vi låna Johans när han var på jobbet. Fann mig själv i baksätet när jag intog förarsätet... ;)
 
Som tack städade vi bilen, big city style... ;)
 
Morgonen som jag skulle åka hem vaknade vi till årets första snö... Då kan ni tro jag var glad att det inte var med bil och hala sommardäck jag skulle ta mig hem, utan med tåg.
 
Lisa vinkar av vid stationen
 
 

Snön dattnade av vid Bodafors och hemma såg det ut som när jag lämnade. Ser ni Herr Skata? Han gick och pickade i marken jämsides med Viddi. Ibland undrar man... :P


Farsdag firades med paket och önskemiddag...
 
...och i söndags firades farsdag en gång till samt ett tvåårsjubileum. Denna gång tillsammans med mormor och morfar, samt Lisa som kom hem med tåget i fredags och Johan som anslöt under eftermiddagen. Mamma hade gjort LCHF-smörgåstårta (mums!) och Lisa, Johan och jag gjorde LCHF-chokladfondanter med en krämig kärna av hasselnötscréme som serverades med rostade hasselnötter, hallon och vispad grädde (mums igen!). Mysig eftermiddag/kväll i trevligt sällskap.
     
En liten gräddincident... ;)
 

Johan åkte hem igen igår efter att vi varit och sett på bio hela gänget, minus far som jobbade sent i vanlig ordning. Lisa får vi behålla till mitten av nästa vecka. 

I senaste numret av Islandshästmagazinet publicerades utlåtanden från 9 utvalda som testat varsin Mosquito Magnet i somras. Roligt att få läsa andras reflektioner och hur de upplevt maskinens effektivitet. :)

 


Idag hade vi en sån där toppendag i stallet när alla verkligen var på topp, både fyr- och tvåbenta. Viddi fick gå och beta lite längst kanten på paddocken som belöning efter sitt pass, och jag kunde på så sätt se mammas och Stellas ridpass. Fröken töltmaskin satte ett rejält leende på mammas läppar där de övade övergångar tölt till trav och tvärtom. Taktfast och tveklöst. Sådana dagar lever man länge på! :)

/Alexandra

Av Alexandra Lindström - 2 november 2014 10:14

I torsdags hämtades Liv och dagen spenderades med hästar i olika former. Hon är väldigt mån om min gamla gunghäst Brunte (som hon surprise surprise döpt om till Viddi) och härmar sånt hon ser oss göra i stallet, så som borsta och krama och lägga på täcke. Nån sadel har han inte till hennes stora sorg... ;)
Tidigt fredag morgon begav vi oss norrut. Bilen fylld till brädden då även mamma och pappa följde med, likväl som all packning. Jag är kvar här uppe pga jobb och Liv skulle vidare för en mysvecka med sin pappa. Så det blev lite väskor och pick och pack..

Halloween på kolmården är verkligen riktigt rysmysigt, och kan varmt rekommenderas. I år tyckte jag dock att det lite här och där tagits ut lite väl snäva svängar... Men det blir väl lätt så när något helst ska överträffas.

Vi hade iallafall en toppendag. Delfinshowen var som vanligt dagens höjdpunkt. VIP-platser dit blir mamma alltid lika glad för och det uppskattades även av lilltösen denna gång. Bamses kramkalas var annars Livs prio #1. Det roliga med halloween är väl just att det händer så mycket annat så det blir variation från vanlig säsong liksom. Spökpyssel i lagunen var roligt och resulterade i två spindlar som Liv fick med sig. Häxmusikalen är strålande och deras låt spelar fortfarande i huvudet på mig. Spökparaden och Spökbalen andra uppskattade inslag. Igår var det även en eldshow (vet inte om den varit hela helgen) som Lisa och Johan hann se när de slutat.

De båda hann även ansluta till oss en liten stund i fredags när de stämplat ut för dagen.

Jag är nu tillbaka i parkens beiga uniform vilket känns lite ovant jämfört med hotellets svarta, men det är kul att få avsluta säsongen här. Det är ett helt annat drag i parken och det är inte utan att jag saknat parken i år. Även om jag trivts på hotellet också! :P

Lisa har gjort sig lite känd för sina frisyrer och idag såg hon ut så här:

Jag börjar om 20 min och Johan om 50, men då Lisa började 08.30 så blev det en tidig morgon för oss allihop då vi samåker ut till parken. Tur vi har kaffe/chokladmaskin i lunchrummet ;)

/Alexandra

Av Alexandra Lindström - 29 oktober 2014 14:16

Viddi alltså. Han gör inget annat än växer. Jo, han försöker klättra över Fjarki i rang i hagen också, men det går sådär. Det bidrar säkert till att han musklar sig så fint dock. Nu har han vuxit i min favoritsadel i samlingen, men det är inte utan att jag ser fram emot att få investera i drömsadeln när han är redo.
 Nu under jaktsäsong skattar vi oss extra lyckliga över rundkorall, paddock och motionsspåret på egna marken. Men även om vi håller oss innan för gränserna skadar det väl inte med reflexer. :P
Mamma knäppte bilder från köksfönstret häromdagen, vilket ursäktar busken i vägen... Tränset hänger här fortfarande över min axel och dunken agerar trumma. Vi brukar starta i korallen för att stämma av dagsformen.

 

Den här länken trillade jag in på för ett tag sen, tror det var Ebba (ni minns Trion) som på något sätt delat eller på annat sätt uppmärksammat denna på Facebook. Tycker den sammarfattar på ett bra sätt det jag har fått lyssna till från hästryggen sedan jag var liten. Således också vad Ebba, och även andra medryttare, fått lära sig under sin tid som medryttare hos oss. Alltid kul att läsa hur man kan uttrycka och förklara samma saker på lite olika sätt. Den här Mette Henriksen hade till och med jag kunnat tänka mig att rida för! ;)
Klicka på bilden för att läsa artikeln.Ungdomskören här i byn (minus mig och Lisa) hade anordnat en musikgudstjänst med filmmusik i kyrkan i söndags. Kul när det händer något lite annorlunda än de vanliga något torra gudstjänsterna... Stor eloge till töserna och främst till Carro som vad jag förstår varit det största drivkraften bakom projektet, kul! Kameran klagade lite på att det var så mörkt dock, så bilderna blev lite tråkiga.  
 

Jag saknar musiken men känner inte att jag hinner till övningarna på måndagskvällar längre, och sen finns det ingen större vits med att medverka då heller eftersom jag inte tänker medverka i ex lucia och liknande i år. Nöjer mig med vad musikprojekt som blir när jag besöker Norrköping.
Lisa har fullt upp hon också och hinner inte komma hem hit en massa. Nu i höst har hon kommit igång med både jobb, universitet, danskurser (både hon och Johan) och så sjunger hon i Novakören. Roligt förstås, men lite tråkigt att hon blir så bunden där uppe. Men vi får hem henne till jul, och förhoppningsvis även Johan! :D

Jag får spendera lite kvalitetstid med dem bägge ett par dagar nu snart, då jag stannar i Norrköping 31/10-6/11. Mys!

/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ degerogard med Blogkeen
Följ degerogard med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se