degerogard

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Alexandra Lindström - 17 februari 2009 10:57

Häromdagen fick vi ett mail från Dokkas ägare. Jätteroligt att höra av dem igen! :)

En litet rad då och då gör så mycket, att få höra hur det går med ditt och datt. Vad det finns för planer för framtiden etc. Det kan inte bli för mycket, och ingenting är obetyligt eller ointressant.

Jag kan känna att det är av andras erfarenheter och historier som man lär sig mest, att våga och kunna prata om saker som gått bra eller dåligt. Att våga be om hjälp och att våga ge av sin egen kunskap till någon annan.

Dokkas nya ägare är mycket nöjda med henne. De berättar att "Dokka är lättriden, framåt och med ett underbart lynne. Hon är ca. 130-132cm i mankhöjd."


Vi fick höra att Dokka är dräcktig igen, nu med Breki frá Auðholtshjáleigu och hon kommer föla i juli. Vi hoppas att det blir ett fint föl! :) År 2006 fick hon ett fint stoföl efter Jarl från Granbakken, Hamingja från Ängalyckan. Hamingja är nu såld till Örebro och hennes nya ägare är jättenöjda med henne.

Även om Dokkas avkommor inte föds hos oss, kan jag inte hjälpa att jag känner mig lite stolt. Det gör vi alla här på gården. Dokkas fölungar är ju trots allt gårdens "barnbarn". Det finns inte mycket som är roligare än när det går bra för gårdens avkommor, och dessas avkommor i sin tur.


Dokka är så väldigt lik sin mamma Donna. Dokka har inte Donnas huvud, men i övrigt är Dokka en kopia av sin mamma, både i fysik och temperament. Så att de tycker att Dokka har ett underbart lynne kan vi mycket väl förstå. :)

Det finns ett par gamla bilder på Dokka som ungsto i vår pixbox, under rubriken övriga hästar.


Vi önskar Dokka och hennes ägare lycka till i framtiden, och vi hoppas att kontakten med er blir mer frekvent! :)


/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards