degerogard

Direktlänk till inlägg 20 april 2016

LUNA 1 ÅR och fölkickar

Av Alexandra Lindström - 20 april 2016 21:15

Igår fyllde Lisas lilla energiknippe ett helt år, tiden går så fort! Älskade, älskade lilla Luna! I Present fick hon en Skudo pet fästingavvisare, Mio fick såklart en hon också.

 


Fölningarna närmar sig raskt, och stona visiteras flera gånger varje dag. I går var det ett väldans liv i Gerplas mage, hon blev riktigt irriterad på lillskiten till slut. ;)

 
Följer ni oss på facebook så har ni redan sett denna första filmen, där fölet kickar till svar,


så här är ett klipp till. Det är en livlig liten krabat <3


Ett riktigt aprilväder var det häromdagen. Det blåste nåt väldigt och regnade på tvären när vi gick till stallet på morgonen, för att sedan spricka upp och bli solsken, så jag sa lite skämtsamt till Lisa att nu saknas bara hagel, snö och åska så har vi haft alla väderlekar på en och samma dag. Och vad kommer lite senare samma dag om inte hagel stora som kikärtor och årets första åskskur!

 


Tellus är en riktig mästerjägare. För några dagar sedan visade han stolt upp sitt senaste byte för en väldigt stolt men lika skeptisk matte. Han hade placerat den vid förardörren på min bil, och jag reder inte ut gnagare... Pappa fick skyffla undan problemet ;)

 


Och så en liten sneak peek från Lisas stuga. Det spacklas och målas mest hela tiden. Alla rum ska fräschas upp.

 
Som jag skrev sist så blev projektet lite mer omfattande än först beräknat, och det pga att vi var tvungna att byta en vägg i sovrummet. Sedan den nu är på plats har vi kunnat börja rulla vidare med den roliga biten även där.
   

Ni ser den hemska blå färgen runt fönstret? Den var på alla lister i hela stugan. Den är nu utrotad och ett minne blott... (hihi där fick jag till det)

/Alexandra

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexandra Lindström - 25 maj 2017 07:30

    /Alexandra

Av Alexandra Lindström - 19 maj 2017 08:15

             Den 25 är det Aris tur   /Alexandra   ...

Av Alexandra Lindström - 16 april 2017 07:58

Åh, vad tiden går! Vädret har äntligen börjat stabilisera sig på plussidan, men det betyder också att mosquiton har fått börja jobba på högtryck och att vi ser fram emot promenader på betet flera gånger om dagen i jakt på de flughuvor Valdi roat sig ...

Av Alexandra Lindström - 7 februari 2017 12:29


Bröderna V växer och frodas. Det är så roligt att följa deras utveckling, och se hur de växer in i sina egna personligheter och roller i flocken. Den 17/2 blir en stor dag i grabbarnas liv. Då blir det transportfärd för första gången, och det till hä...

Av Alexandra Lindström - 27 september 2016 16:38

Poff sa det, så var den över. Bara så där. Högsommaren kom utan förvarning i maj, och hösten med samma korta varsel första september. Mina squaschplantor tog frosten redan i aug, men de kämpar sig till ett andra liv nu när Brittsommaren hälsat på. Gu...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Skapa flashcards