degerogard

Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Alexandra Lindström - 9 mars 2009 09:00

Då var vi en bit in i mars och likväl snöar det på friskt. På lågstadiet kopplades månaden mars ihop med tussilago om jag inte minns helt fel.. Kommer det bli en försenad sommar i år?

Det har i alla fall lakat upp så pass i marken att jag och Pontus kunde mocka rent runt foderbordet igår. Det gjorde susen för synintrycket. Fjarki blev lite misstänksam till gruset och envisades med att stå runt hörnet och bara behöva ha framhovarna på gruset.. :P Han är fortfarande väldigt skeptisk, får se om de någonsin går ur honom..

 usch! Jag hoppas verkligen att vädret ämnar slå om snart, så vår lilla bebis inte behöver komma till världen i snöblask!

Mamma har känt bebisen kicka i Dís mage! :) Det är fascinerande att se hur Dís har mognat, bara över hennes månader som dräktig. Hur hon verkligen har tagit på sig rollen av att vara äldsta stoet i hagen. Och var rädd hon är om sin mage den lilla tösen, jag tror att detta kommer gå jättebra. Hennes morsinstinkter har redan satt in.. :)

 

Igår blev boxen klar för användning! Nu saknas bara den extra lampan som ska upp och att få övervakningskameran installerad så är vi klara för Perlas/Blesas/Pontiacs entré.
Tack morfar för hjälpen med fönstergallren! :) 

i ligghallen

Där pappa står ska det upp en lampa till. Här syns även nya gallret i nya fölboxen.. Visst blir det tjusigt? :)

Detta nybygge har lett till omflyttning i stallet. Då vi inte har hästarna inne, utan har dem på lösdrift, så har de inte varsin box. Fjarki däremot som har sommarexem, och därför står inne nätter under sommarhalvåret, har nu fått den gamla fölboxen. Stella och Djarfur "delar" på lilla boxen och Lolle har spiltan. Men som sagt går de alla i lösdriften.

De andra boxarna som är planerade får ligga på is ett tag, nu när sommaren kommer finns det andra projekt här på gården som kommer prioriteras.

/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards