degerogard

Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Alexandra Lindström - 15 augusti 2009 12:06


I fredags hände något otäckt.

Grävmaskinen skulle hämtas, så den hade placerats för att underlätta så mycket som möjligt för dem som skulle hämta den.

När pappa kör till jobbet samma morgon som den ska hämtas så ser han att banden är blöta, och det hade inte regnat under natten. Någon eller några hade tömmt den på diesel...

Jag har så svårt att förstå hur man kan vara så arrogant, så självisk och ha så dålig uppfattning om den gyllene regeln! Den har vi fått inprentad sen barnsben! "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!" Visst, ge mig namn och adress så kan jag tömma din/er dieseltank också om det är så ni vill bli behandlade... Jag blir bara så arg och ledsen. Skillnaden på ditt och mitt? Något som ni kan svaret på era tjuvar? Vart är mänskligheten påväg? Varför känner vissa ett sånt behov av att skada andra? Varför kan vi inte tänka på varandra istället för enbart på oss själva?

Jag vet att det är svårt nu, och att många har det tufft ekonomiskt. Men det betyder väl inte att man får sno av varandra? Vad är det som säger att den som blir bestulen har råd att bli av med det som blir taget? Han/hon kanske har det lika svårt som den som snor?

Det ger ingen respekt att bryta sig in i någons egendom eller på annat sätt kränka en medmänniska. Det är oförskämt och barnsligt. Jag vet inte hur man beskriver den känsla som jag nu har.


Ni får ursäkta, men jag behövde få avreagera mig lite. Och jag anklagar förstås ingen av mina läsare!

Jag vill inte tro så ont om någon som följer mig, min familj och nära och kära.


När jag ändå är ingång vill jag även ifrågasätta skyltningen på 23an, eller vad den nu har för nummer.. Den mellan Växjö och Åseda iallafall. Det finns ju inga slutskyltar! Och avsmalningarna varnas man inte heller för!

Jag förstår inte varför jag och alla andra körkortstagare måste sitta och prenta in alla skyltar och regler när det ändå görs omöjligt för oss att följa dem!?


Visste ni förresten att man får betala 30% av summan i skatt varje gång man säljer en fond? Jag blev mållös!

/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards