degerogard

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Alexandra Lindström - 3 augusti 2009 09:27

Den 27/7 var vi och hämtade hem Stella från hingsten. Hon uppförde sig exemplariskt, men lite tråkigt var det allt att åka ifrån Víðir och de andra.
Det är ingen som har kommenterat mitt val av hingst än så här kommer ännu en gång länken till honom och de övriga hingstarna på W-gård:

www.ishastar.se


Mamma och Stella i transporten, ska precis stiga ur.

Stella hemma i hagen igen.


Lite bilder från Dokka från Degerö har kommit på mailen, tack Linda! :) Inom kort läggs dessa ut i vår pixbox.

Det är alltid lika roligt att höra ifrån gårdens avkommor. Veronica, det uppskattas varmt att du uppdaterar oss så ofta! :) Mamma blir alltid lite tårögd när Ára kommer på tal, hon är saknad. Men det är roligt att hon fått komma till någon som uppskattar henne lika mycket som vi.

Mamma var och hälsade på Ari från Alvargården, Árdís, Áras och DJs pappa, för några dagar sedan. Ára är en kopia av sin far!


Här hemma är nästa projekt målningen. Vi hoppas att vädret inte sviker oss. I första hand är det huset som behöver ett litet ansiktslyft..


I fredags var vi sedvanligt på Virserums marknad. En trevlig utflykt, kan varmt rekommenderas för er som aldrig varit där och uppskattar marknader. Häromkring kan man nog se den som marknadernas marknad, om ni förstår hur jag menar.

Efter ett par timmar, närmare fyra tror jag det blev, åkte vi till Fröseke för att fira Pontus som fyller 18 år på onsdag. Ett lyckat och uppskattat litet släktkalas med smörgåstårta, tårta och frågesport "Pontus 18 år". Frågor kring honom och år 1991. Mitt lag kom på 2:a plats. Pontus mormor var med i det vinnande laget, så ingen blev överraskad av deras seger. :P


För att göra lite reklam för socknen så har uppladdningen inför Dädesjö marknad börjat.

Fredagen den 21/8 är det dax, och på kvällen blir det marknadsdans på nya dansbanan till Black Jack!

Vi planerar ha en liten förfest här hemma, säg till om ni är intresserade! :)


Nu ska pappa och jag klippa gräset.


/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards