degerogard

Alla inlägg den 5 september 2010

Av Alexandra Lindström - 5 september 2010 09:01

Long time, no see.


Har börjat på en ny praktikplats, pendlar 10 mil om dagen, känns sådär. Är det bara jag som tycker att om det finns tillräckligt mycket att göra för att behöva ta in en praktikant så kanske de har tillräckligt mycket att göra för att ta in ytterligare en anställd?

Visst, visst man lär sig massor(eller det heter så i alla fall) men man tjänar inte ett öre mer än om man går hemma, det till och med kostar en pengar då de inte ersätter hela resekostnaden. Det borde finnas något som hette praktiklön.


Nu till det positiva ;)


Igår var My Zetterholm här och chippade Viddi, vi var även förbi Eke Skattegård och chippade deras två föl som förövrigt var jättefina. Sen att de inte slog Viddi, men man är väl hemmablind... ;)

Vår kära medryttare Ebba passade på att ta en lektion för My också, vad stolta vi blev. Kunde inte göra annat än att sitta och le, som vanligt. My's lektion gav mersak, vi hör av oss My. :) Bilderna får tala för sig själva:

Publiken satt bänkad, gjorde inte Ebba det minsta nervös.... :P

Inte riktigt den önskade formen, men en väldigt harmonisk bild (finns bilder i lägre form också men fastnade för denna.)

"Lycka"        


Sedan blev det Jennys och Kajsas tur att rida, och Ebba testade på att vara instruktör. Hon gjorde ett jättebra jobb. Kajsa gjorde framsteg när hon väl lyckades koncentrera sig, det är inte lätt att få hästen att vilja lyssna när man sitter och tänker på annat, så igår gick det riktigt bra. Dagens största framsteg för de båda var att Kajsa klarade hela hinderbanan och Jenny gjorde en volt tillbaka bara med hjälp av sätet (vilket instruktör Ebba inte var sen att stolt meddela).

Instruktör Ebba försökte lära Jenny vad hon lärt sig under dagen.

Avskrittning runt ovalen.     


/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards