degerogard

Alla inlägg den 21 juni 2015

Av Alexandra Lindström - 21 juni 2015 14:02

DET GÅR INTE ATT BESKRIVA I ORD HUR UNDERBART DET ÄR ATT FÅ  VARA HEMMA SOMMARTID! Även om det ibland känns som att man går och väntar på att säsongen ska dra igång. Man har liksom vant sig under åren som gått att man ska iväg. Men inte längre! :D 


Veterinärbesiktningen av Luna och syskon gick bra, alla UA och med goda omdömmen. 

   

Vår tanke var att Luna skulle få vara kvar hos sin mamma tills Luna var 10 veckor, men det föll sig som så att hon flyttade hem hit redan i torsdags. Alltså lite dryga 8 veckor gammal, och sist ut av syskonen ändå då resterande flyttat på dagen de blev 8v. Mio var lite skeptisk till en början, men de föll snart till ro i varandras sällskap båda två... :)

 

Luna fick alltså fira midsommar hemma med oss redan i år :)

   

Viddi var också midsommarfin ;)

 

Midsommartårtan, Peanut butter and chocolate cake, utan ett uns socker eller vetemjöl. Nyttigt och gott! :)

 


Innan midsommar kom Stefan (Sundis) ner och hälsade på, roligt! Lördagen tog vi vara på det fina vädret och åkte till Öland. Började med Borgholm och sedan tillbaka till Färjestaden, en dag går rasande fort när man har roligt! Vi hann iaf med att titta på Borgholms slottsruin, Sollidens slott, kolla in centrala Borgholm, äta glass, kika på bilträff (lycklig kille...) och vada i havet.

 

   

 

 

Tillbaka i Färjestaden var det middagsdax och vi festade till det med Pizza på ett ställe som inte såg mycket ut för världen men hade SÅ bra service. Jag är lite yrkesskadad så, och det är värt GULD.

 

Sedan vart det äventyrsgolf...

    

 

...oavgjort! ;) Sedan avslutades dagen med ett dopp i havet innan vi körde hemåt.

  

Utöver Öland hann vi även med en tur till Tingsryd för foderinköp och en fika på den berömda hyllan. Och en dag for vi bara runt efter behag. Spelade äventyrsgolf i Korsberga där jag vart bjuden på tröstfika... Besökte Kronobergs slottsruin, shoppade loss på rean och spelade senare ännu mer äventyrsgolf (denna gång på Evedal i stan, bästa banan av de vi hunnit med i år!) med Stefans bror och svägerska. Jag blev tvåa, någon kom sist... ;) Sen for vi hem för att äta mammas festmiddag. 



Det där jag skrev om att få min kära far till att göra något han inte vill? Testa att få honom att sluta innan han kommit till hans eget utsatta mål för dagen. Lika svårt, om inte svårare. Envisare gubbe får man leta efter! :P

 

Vi håller på att gräva ur den gamla vedboden för att gjuta golv där inne... Urtrist, men det kommer bli fint när det är klart!


/Alexandra

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

6 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards